Hírek

19 Sep
Orvosdoktorrá fogadom!
A hagyományos sapkadobással köszönt el az a 168 frissen avatott orvos, akik a szombaton rendezett diplomaosztón vettek búcsút a Debreceni Egyetemtől.
15 Sep
Életet mentenek az új terápiák
Évente 1500 új limfómás beteget diagnosztizálnak hazánkban, ugyanakkor egyre jobbak a túlélési esélyek. Szeptember 15-e a limfóma világnapja.
13 Sep
Több mint negyven ország vár!
Hallgatók, oktatók és munkatársak is utazhatnak az Erasmus+, illetve a Campus Mundi ösztöndíjprogramokkal.
13 Sep
Limfóma világnap az egyetemen
Neves hematológus szakemberekkel és gyógyult limfómásokkal is találkozhatnak az érdeklődők szeptember 15-én a Debreceni Egyetem Aulájában.
12 Sep
Kis település nagy segítsége
A Debreceni Egyetem Gyermekklinikáját támogatták az ötödik Esztári Lecsófesztiválon összegyűjt adományokból.
05 Sep
Jótékony séta
A Debreceni Egyetemen gyógyuló leukémiás gyerekek kezelését támogatják a hétvégi jótékonysági sétán összegyűlt összegből.
31 Aug
Kihívások előtt a népegészségügy
Új magyar népegészségügyi program készül – jelentette be a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán az országos tisztifőorvos.
30 Aug
A jövő orvosai és gyógyszerészei
Tutoraik előtt számoltak be kutatásaikról a Sántha Kálmán Szakkollégium nyári táborában részt vett középiskolások a program zárásaként.
29 Aug
A klinikai szakdolgozók ünnepe
A prevenció, a diagnosztika és a rehabilitáció újdonságait is megismerhették a résztvevők a VI. Juhász Zsuzsa Szakdolgozói Konferencián.
15 Aug
Kutatólaborban vakációznak
Vért és agyszöveti mintákat is analizálhatnak a Sántha Kálmán Szakkollégium nyári táborába érkezett középiskolás fiatalok a Debreceni Egyetemen.

v1.0-alpha95